8 februari 2014

SGP Barneveld verwelkomt 1500e lid

Het was een complete verrassing voor Michiel van Eldik. Tijdens de startbijeenkomst voor de verkiezingscampagne werd hij in het zonnetje gezet. De Gemeentelijke Kiesvereniging – die bestaat uit vijf plaatselijke kiesverenigingen - kon hem recent als 1500e lid inschrijven.

Voorzitter Wout Hazeleger van de Gemeentelijke Kiesvereniging: “We hadden moeite om hem in de zaal te krijgen, maar we hebben hulp van zijn vrouw gehad.” De overrompelde Van Eldik wordt gevraagd om een reactie en reageerde: “Dit is een grote verrassing voor mij. Hier had ik niet op gerekend. Ik woon nu twee jaar in Barneveld en ik merk dat ze hier gevoel hebben voor elkaar. Ik voel me dan ook helemaal thuis in Barneveld.”

Michiel van Eldik heeft vier kinderen. Samen met zijn broer runt hij het bedrijf Van Eldik Coatings – een bedrijf in verf(materialen) - in Veenendaal. “Ik ga elke dag met heel veel plezier naar mijn werk. We hebben een sterke band als medewerkers onderling,” zo vertelde het 1500e lid. “De verbinding met klanten vinden wij erg belangrijk. Als er wat is dan bellen we altijd op naar klanten. En als er ergens een kleintje geboren wordt, gaan we langs met een cadeautje.”

Het sociale aspect is ook waarom Michiel van Eldik toch in de zaal was, ondanks andere plannen die hij had. “Mij werd gevraagd om mijn achterbuurman, die in een rolstoel zit, te rijden. Nu is me wel duidelijk waarom!”

Met 1500 leden is een bijzonder aantal bereikt. SGP Barneveld is blij dat ze haar 1500e lid heeft mogen
verwelkomen.