HomeNieuwsSGP organiseert kleur- en puzzelwedstrijd

SGP organiseert kleur- en puzzelwedstrijd

Publicatiedatum: 18 jan. 2021

De SGP-fractie organiseert een kleur- en puzzelwedstrijd voor kinderen in de basisschoolleeftijd. Kinderen kunnen een kleurplaat of een woordzoeker maken en die inleveren. Hieraan zijn een aantal prijzen verbonden.

Raadslid Teunis den Boon: "Dit idee kwam spontaan opzetten in onze fractie. We vonden het mooi om voor de kinderen iets te organiseren. Ze zitten nu lang thuis omdat ze niet naar school kunnen. Een kleurwedstrijd doet het altijd goed. Voor kinderen die niet van kleuren houden is er een puzzel beschikbaar waarmee ze kunnen deelnemen."

Den Boon vond boekhandel Koster uit de Nairacstraat bereid om een aantal prijzen te sponsoren voor de winnende kinderen. "Boekhandel Koster heeft acht prachtige boeken beschikbaar gesteld voor verschillende leeftijden."

Ook de ouderen in de gemeente Barneveld gaan als het goed is profiteren van deze actie. Alle kleurplaten die ingeleverd worden, gaat de SGP-fractie langsbrengen bij de verschillende bejaardenhuizen en zorgcentra. De kleurplaten worden daar verspreid onder de ouderen zodat zij hun kamer hiermee kunnen opfleuren.

Meedoen met de wedstrijd? Ga naar www.barneveld.sgp.nl/kleur-en-puzzel